Adakah Jackpot Loteri Bersembunyi?

jackpot

Dalam beberapa artikel baru-baru ini, saya telah membincangkan strategi loteri yang menggunakan prestasi lengkung berbentuk loceng dari beberapa ciri loteri. Banyak keluk seperti itu digunakan oleh pemain loteri untuk meningkatkan peluang mereka memenangi jackpot loteri. Seperti semua artikel saya, saya berharap dapat memberi sedikit respons. Baiklah, saya faham. Tetapi, dalam proses itu, nampaknya saya telah menimbulkan kegemparan mengenai jackpot loteri.

Ini menjadikan hari saya gembira apabila pemain loteri bersemangat mengenai topik kegemaran saya. Keseronokan mereka menjadikan  DOWNLOAD XE88 IOS hari saya. Saya tidak kisah kontroversi, sebenarnya saya suka. Ia sangat sesuai untuk kilang penulisan saya. Tetapi, dalam kes ini, nampaknya saya menggerakkan sarang lebah. Oleh itu, demi kesopanan, versi aduan mereka yang disahkan kelihatan seperti ini:

Lengkung berbentuk loceng mungkin hebat tetapi jackpot loteri tidak bertindak seperti itu!

Lo Contrario Me Amigo

Tidak ada cara untuk meletakkan ini dengan baik. Pengkritik undian saya salah sama sekali. Semua loteri mengikuti taburan berbentuk loceng ini, baik secara teori dan, saya nyatakan paling tegas, dalam praktik! Dan, analisis nombor loteri yang dilakukan pada mana-mana loteri akan membuktikan maksud saya. Saya harap ini dapat menjadikan kedudukan saya mengenai perkara ini cukup jelas untuk semua orang.

Sekarang, anda mahu saya menyokong apa yang telah saya katakan. Tiada masalah. Sekiranya anda berada di sini bersama saya di komputer saya, saya akan membuat kes saya dengan bermain salah satu permainan kegemaran saya. Saya akan memulakan dengan mengatakan sesuatu seperti ini “Teruskan dan pilih loteri yang anda mahukan.” Kemudian, saya akan terus menggunakan program perisian loteri saya untuk membuktikan, bahawa ketika datang ke jackpot loteri, saya benar-benar memerlukan wang.

Beginilah keadaannya. Pertama, anda akan memilih loteri yang anda pilih. Kedua, anda akan memilih ciri prestasi yang menarik minat anda. Seterusnya saya akan memaparkan lengkung berbentuk loceng teoritis dari ciri prestasi itu. Ini akan menjadi contoh salah satu grafik yang membantah sebahagian daripada anda. Akhirnya, saya akan menunjukkan kepada anda grafik yang sama yang menggambarkan apa yang sebenarnya berlaku dengan menggunakan nombor jackpot loteri yang menang.

Sebagai contoh, katakan anda memilih Florida Lotto. Tidak lama lagi, anda akan melihat keluk teori untuk 372 lukisan terakhir (lebih dari 3 1/2 tahun). Seterusnya, saya akan menunjukkan kepada anda keluk nombor jackpot loteri yang menang. Kejutan, kejutan; lengkung berbentuk loceng. Apa yang berlaku dalam sejarah 372 lukisan adalah tepat seperti yang diramalkan oleh teori. Dalam kes ini, kedua-dua grafik akan sesuai dengan tangan dan sarung tangan.

Terkejut? Tidak percaya? Adakah anda fikir ini adalah permainan salon? Atau adakah anda tidak terkesan dan telah memutuskan untuk menggali penyembuhan anda dan berpegang pada senjata anda. Bagaimanapun, ini hanya boleh menjadi anomali. Baik. Kami akan melakukannya lagi. OK, anda pilih.

Pusingan ini anda memilih loteri Mega Millions. Sekali lagi, saya menunjukkan kepada anda teori dan grafik sebenar untuk 372 lukisan terakhir. Kejutan! Sekali lagi, grafiknya sama.

Jackpot Loteri

Masih tidak percaya apa yang anda lihat? Tidak? OK, teruskan dan pilih satu lagi loteri. Kemudian, New York Lotto. Nah, apa yang anda tahu. Grafik adalah padanan. Keputusan jackpot loteri akan selalu sesuai dengan ramalan taburan teori. Saya mencabar sesiapa sahaja untuk memberikan contoh di mana pengagihan jackpot loteri teoritis dan menang tidak sesuai.

Jadi, di mana semua jackpot loteri bersembunyi? Sekarang anda harus tahu, mereka berada di dalam lekukan berbentuk loceng.

Leave a Reply

Your email address will not be published.